De repetities zijn in volle gang.
De repetities zijn in volle gang. ((Foto: aangeleverd ))

Fonkelend kerstconcert met Amsterdam Brass en Fanfare De Eendracht

DEN ILP - Het Noorderlicht. Met bewegende bogen, stralenbundels en gordijnen van licht. Een magisch natuurverschijnsel en een prachtig thema voor een betoverend kerstconcert op zondagmiddag 22 december met twee toporkesten uit de regio: Amsterdam Brass en Fanfare De Eendracht .

Amsterdam Brass en Fanfare De Eendracht brengen een aantrekkelijk programma met wonderschone kerstklanken. Liefhebbers van kerstmuziek en blaasorkesten kunnen volop genieten van een doorlopend programma waarin beide orkesten elkaar in een ruim twee uur durend concert afwisselen. Met klassiekers zoals 'A Christmas Festival' en 'Santa Claus is coming to town' maar ook met de wellicht minder bekende werken als 'Tremendus' en 'The Proclamation of Christmas'.

Twee fonkelende blaasorkesten
Amsterdam Brass is een van de toonaangevende brassbands in Nederland en staat onder leiding van dirigent Paul van Gils. De band bestaat uit ongeveer dertig fanatieke koperblazers en slagwerkers uit de regio Amsterdam. Fanfare De Eendracht Den Ilp staat onder leiding van dirigent Marcel Visser, die met het orkest in de afgelopen jaren drie keer Nederlands Fanfare Kampioen werd. Het eerstedivisiefanfareorkest uit Den Ilp bestaat uit zo'n vijfenveertig muzikanten.

Noorderlicht niet missen? Reserveer alvast kaarten
Het kerstconcert duurt van 14.30 tot 17.00 uur. Kaarten (€ 5,00 euro volwassenen/ € 2,50 euro kinderen) zijn nu online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/noorderlicht. 

Meer berichten