Maak kennis met verschillende sporten

LANDSMEER - Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de JouwSportPas-lessen vanaf de voorjaarsvakantie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om drie tot vier kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders in opdracht van de gemeente Landsmeer.

De keuze bestaat uit vijf sporten, waarvan twee nieuwe. De weerbaarheidstraining van Kidsafety is een toonaangevend programma dat doorlopend wordt gegeven in combinatie met vechtsportelementen. Ook is sportvissen nieuw. Daarnaast zijn er nog drie sporten: tennissen bij 'Heb durf', atletiek beoefenen bij AC Waterland en volleyballen bij VC waterland. Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie, aanmelden en deelname

Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland, klik op de 'JouwSportPas'-button en klik voor het aanbod op de 'JouwSportPas 2020'-tegel en klik op de desbetreffende gemeente. Kies één sport en reken gelijk af. Verschillende sporten kiezen kan ook.

Inschrijven is mogelijk tussen 15 januari en 14 februari. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen de voorjaarsvakantie en de zomervakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP-lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan. Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden.

Informatie
Neem Voor vragen en meer informatie contact op met Sportservice Zaanstreek Waterland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar jspwf@teamsportservice.nl.

Meer berichten