Hans Dorrestijn.
Hans Dorrestijn. ((Foto: Aangeleverd))

Cultureel Weekend in Landsmeer met Hans Dorrestijn

LANDSMEER - In Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer vindt in het weekend van 31 januari tot en met zondag 2 februari een groots Cultureel Weekend plaats.

Het Culturele Weekend wordt op vrijdag 31 januari om 16.00 uur geopend met een expositie van de bekende Landsmeerse schilder Pieter van den Eeden in de hal van het Dorpshuis met als titel 'De werkelijkheid verbeeld'.

Hans Dorrestijn

Vanaf 20.00 uur is er een spetterend optreden van Hans Dorrestijn met zijn programma 'Goeienavond Toos'. Voor dit programma is nu al zoveel belangstelling dat het is uitverkocht.

The Amazing Stroopwafels

Op zaterdag 1 februari is er een mooie voorstelling van The Amazing Stroopwafels, bekend van Radio Tour de France, met het programma 'Hiero'. Aanvang 20.00 uur.

Eigenwijsjes

Op zondag 2 februari is het om 10.00 uur de beurt voor het kindertheater van EigenWijsjes. De voorstelling voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en heeft de uitnodigende titel 'Taart voor Tijger', gebaseerd op het prentenboek 'Ssst! Tijger slaapt'.

Reserveren kan via alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.

Het Cultureel Weekend wordt afgesloten met het welbekende Zondagmiddagconcert. Deze middag treedt het Amarone Ensemble op. Het voert werken uit van Dvorák en Tsjaikovski. De zaal is open om 13.30 uur Het programma begint om 14.00 uur.

Informatie: info@dorpshuislandsmeer.nl en 020 482 1582.

Meer berichten