De harpiste/zangeres treedt op in Het Kruispunt.
De harpiste/zangeres treedt op in Het Kruispunt. (Foto: aangeleverd)

'De Weg' van vluchtelinge Ekaterina Levental

LANDSMEER - Lionsclub Landsmeer biedt  op vrijdag 27 maart de voorstelling 'De Weg', een indrukwekkend migratieverhaal van en door Ekaterina Levental. De harpiste/zangeres treedt in Het Kruispunt.

"Het is een theatervoorstelling die op indringende wijze dichtbij brengt, wat het is om te moeten vluchten en te kunnen aankomen," vertelt Marcel Schreuder namens de Lions-activiteitencommissie.

"De voorstelling is een aangrijpende verhaal over Ekatarina's vlucht uit de voormalige Sovjet Unie, een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop én geïllustreerd met prachtige muziek," licht Lions-lid Pieter-Jan Aartsen enthousiast een tipje van de sluier op. Tevens zegt hij dat de nieuwe Landsmeerders, van oorsprong van buiten Europa, mede worden uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

De voorstelling (zonder pauze) begint om 20.00 uur. Kaarten à € 12,50 (incl. 1 consumptie) zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar en moeten contant worden afgerekend. De verkooppunten zijn: ADT Advocaten, Zuideinde 9 (ma-vr 9-17 u). SKA Projectmanagement, Dorpsstraat 41 (ma-vr 9-17 u) of bij Restaurant Juffrouw Tok-tok, Zuideinde 48 (di-zo 17-21 u).

Kaarten zijn ook te reserveren via e-mailadres deweglandsmeer@gmail.com. Nadere informatie over en van de Lionsclub staat op www.lionsclublandsmeer.nl.

Meer berichten