(Foto: )

Zondagmiddagconcert met Osiris Trio

LANDSMEER - Het Osiris Trio sluit op 15 maart het Zondagmiddagconcertseizoen af. Het trio speelt werken van Haydn, Beethoven en het Bedrich Smetana Trio.

Het Nederlandse pianotrio trad in de afgelopen jaren onder meer op met het Residentie Orkest, Amsterdam Sinfonietta, het Orkest van het Oosten en het Nederlands Kamerorkest. Het Osiris Trio was op vijf continenten te horen, met tournees naar onder meer de Verenigde Staten en Canada, concerten in heel Europa, en recentelijk een uitgebreide tournee door Azië. Tweemaal werden zij uitgenodigd om koningin Beatrix te vergezellen bij een officieel staatsbezoek.

Een interessante en leuke manier om zich op het concert voor te bereiden is het volgen van de lezing in de bibliotheek van Landsmeer. De lezing is donderdag 12 maart om 20.00 uur. Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via.www.Bibliotheekwaterlands.nl/kaartverkoop.

Het concert vindt plaats in de Anton Heyboerzaal van Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer (Calkoenstraat 27). In het eigen dorp, dicht bij het podium en na afloop is er gelegenheid om de musici te ontmoeten.

Kaarten voor het concert van 15 maart zijn vanaf nu verkrijgbaar bij boekhandel Bruna Landsmeer. Vanaf een half uur voor aanvang van het concert aan de zaal. Reserveren kan per email zondagconcerten.landsmeer@gmail.com of telefonisch 020-4821876/020-4821996 Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.

Meer berichten