Nathalie gaat voor 150 volle kratten

Algemeen
Nummer 120 is een feit. Nu op naar de 150 volle kratten.
Nummer 120 is een feit. Nu op naar de 150 volle kratten. (Foto: Aangeleverrd)

LANDSMEER - De actie van Nathalie Hagenstein voor de Voedselbank Zaanstreek loopt nog altijd. Onlangs heeft ze de honderdtwintigste volle krat afgeleverd. "Ik ga door tot honderdvijftig kratten en daar kan ik de medemens goed bij gebruiken."

De karren bij DEEN en JUMBO in Landsmeer staan er nog. Nathalie doet een oproep aan iedereen om mee in te zamelen om samen tot die honderdvijftig kratten te komen. Nathalie is bereikbaar via nathalie173@hotmail.com.

Nathalie:'"Even een special shout out naar Ada en Ingo uit Purmerland die al twee keer een flink bedrag overgemaakt hebben en mij helemaal niet kennen. Zij hebben geen Facebook en dergelijke, dus via deze weg een bedankje. Geweldig! Ik heb er twee karren vol boodschappen van kunnen doen. Uiteraard ben ik ook alle andere mensen ontzettend dankbaar die op welke manier ook doneren."

Een ander leuke bijkomstigheid: de Voedselbank Zaanstreek heeft Nathalie gevraagd om vaste vrijwilliger te worden. Ze gaat de social media accounts van de vestiging beheren en deels opzetten. "Een ontzettende eer. Ik ben voorzitter Hans Brinkhuis, secretaris Wilma van Loon en bestuurslid Will Cox ontzettend dankbaar voor deze kans."