Waterpret bij Berend Botje Landsmeer

Algemeen
De kinderen beleven bij Berend Botje een plezierige zomer.
De kinderen beleven bij Berend Botje een plezierige zomer. (Foto: Berend Botje)

LANDSMEER - Kindercentrum Berend Botje zorgen tijdens de hittegolf voor verkoeling met onder andere extra drinkmomenten en veel waterpret. Genieten! De buitenruimte is voorzien van schaduwplekken en zwembadjes.

Als voorbereiding op de hoge temperaturen zijn samen met de kinderen lekkere, gezonde fruitijsjes gemaakt van aardbeien en bananen. In de tuin heeft het team extra schaduwplekken gecreëerd en verschillende zwembadjes neergezet. Waterpret gegarandeerd. De kinderen beleven veel plezier in de zwembadjes en spetteren stiekem de juffen nat. Dat is met de hoge temperaturen natuurlijk helemaal niet erg.

Sommige kinderen vinden de zwembadjes nog wat spannend. Samen met deze kinderen zijn er heel veel waterballonnen gemaakt. De tuinslang heeft een speciaal opzetstuk waarmee je meerdere ballonnen tegelijk kunt vullen. Dat is handig. Na afloop hebben ze genoten van de zelfgemaakte ijsjes.

Nieuwsgierig geworden naar Kindercentrum Berend Botje Landsmeer? Vraag een vrijblijvende (digitale) rondleiding aan. Ga voor meer informatie naar berendbotje.nl of neem contact op met 088-2337180 voor een persoonlijke afspraak.