Kindervoorstelling ‘Een Thuis voor Muis’

Algemeen
Afbeelding

LANDSMEER - Op zondag 1 november presenteert EigenWijsjes de voorstelling Een Thuis voor Muis (3-8 jaar). Daarin komt een nieuw prentenboek tot leven.

Boem! Muis landt met een plof op een plank midden in de boekenkast. Hij is niet zomaar een muis, maar een muis van de bovenste plank. Een muis die samen met zijn nieuwe vrienden reist door de aarde, lucht, water en vuur, op zoek naar zijn huis.

Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuursalamander? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning waar hij, na alle spannende avonturen, thuis kan komen.

‘Een Thuis Voor Muis’ is een poppenspel in verschillende technieken, met een kleurrijk decor, aanstekelijke muziek en zit natuurlijk boordevol grapjes.

Ga je mee op reis met muis? ‘Een Thuis voor Muis’ speelt twee keer op zondag 1 november in Het Wapen van Landsmeer (Dorpshuis), Calkoenstraat 27. De ochtendvoorstelling van 10.30 uur is uitverkocht, alleen voor de middagvoorstelling van 14.00 uur zijn nog plekjes beschikbaar. De prijs is € 6,50 per kind en € 3,50 per begeleider. Graag maximaal één begeleider per reservering.

Voor elke bezoeker is er een vaste zitplaats met 1,5 meter afstand tussen de volwassenen, dus reserveer snel een plekje via alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl of 06-48509814.

Afbeelding
Afbeelding