Nieuw boek Susanne Koster

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Van auteur Susanne Koster verschijnt in december ‘Alles voor jou’, een psychologische young adult (15+) met een scherp randje waarin vriendschap en verraad centraal staan.

Tot hoever gaat vriendschap? Dat is de vraag die in deze roman centraal staat. Donna en Sem zijn al jaren beste vrienden en kennen elkaar als geen ander. Maar wanneer Donna in hetzelfde huis als Sem op kamers gaat wonen, ontstaan er scheurtjes in hun hechte vriendschapsband. 

Als er dan ook nog sprake is van een nieuwe liefde, wordt hun vriendschap tot het uiterste getest. Geheimzinnige incidenten zetten hun toch al gespannen relatie op scherp. Met dramatische gevolgen.

Veertiende boek

‘Alles voor jou’ is het veertiende boek van Susanne Koster (Scheveningen, 1957). Haar eerste verhaal werd in 1994 gepubliceerd in een debutantenbundel. Susanne schreef verschillende young adults en psychologische thrillers. Haar boek ‘De trap naar de hemel’ werd vertaald in het Duits als ‘Flammenkuss’.

De boeken van Susanne worden sinds 2016 uitgegeven bij Clavis Uitgeverij. Hier verschenen haar psychologische young adult ‘Lege kamers’ en haar ‘Oneindigheidstrilogie’ (’Zwarte lieveling’, ‘Achtergelaten’ en ‘Een gedroomd einde’).