Gratis webinar over pijnvrij leven

Algemeen
Jeannette en Patrick hebben hun methodes gecombineerd.
Jeannette en Patrick hebben hun methodes gecombineerd. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Patrick van Velzen en Jeannette Akse verzorgen op donderdag 19 november om 20.00 uur een gratis webinar over het afrekenen met chronische pijn.

Volgens het tweetal kijken steeds meer artsen en therapeuten anders naar de oorzaken van chronische pijn en lichamelijke klachten. Zij zien een verband tussen de emoties, zoals angst, woede en schuldgevoel, en aanhoudende pijnklachten.

Waarschuwing

“Fysieke klachten kunnen een waarschuwing zijn van je lichaam dat er sprake is van emotionele pijn die nog verwerkt moet worden. Stress en emoties nestelen zich in je lichaam en veroorzaken zo chronische pijn.”

Meer leef-kwaliteit

Patrick van Velzen en Jeannette Akse koppelen hun expertise en samen helpen zij mensen van dit soort klachten af te komen. Dit moet leiden tot meer leef-kwaliteit, dus meer geluk.

Patrick is gespecialiseerd in het lichamelijke en Jeannette in het mentale aspect. Samen richten ze zich op het helen van trauma’s en van ondermijnende gedachtes en negatieve overtuigingen.

Zij hebben het beste uit hun eigen methodes gecombineerd tot een informatief en verhelderend webinar als eerste stap naar een pijnvrij leven.

Aanmelden

Interesse? Stuur een mail naar t patrick@maakjezelfbeter.eu of jc.akse@gmail.com. Met de link die wordt geretourneerd kan men via Zoom aan het webinar deelnemen.