Winnaars loterij Kerstkado-kunstkado onlinemarkt

Algemeen
De winnaars!
De winnaars! ((Foto: KVL))

LANDSMEEER - De Jaarlijkse Kerstkado-kunstkadomarkt van de Kunstenaars vereniging Landsmeer heeft dit jaar online plaats gevonden.

Door corona kon de markt natuurlijk niet, zoals in alle voorgaande jaren, gehouden worden in de Kantoorboerderij in Landsmeer. Via een webshop konden geïnteresseerden nu een kunstwerk kopen.

De kunstenaars boden werken aan tegen speciale prijzen, vanaf 10 tot maximaal 100 euro. Totaal zijn er zo’n 40 werken verkocht.

Een ieder die een werk heeft gekocht, heeft tevens meegedaan aan de verloting van twee lekkernijen van de plaatselijke middenstand. De winnaars zijn Janny Oosterhuis, die bij de viswinkel van Willem Molenaar een lekkere visschotel op kan halen, en Brigitte Monden, die voor oudejaarsavond een borrelarrangement bij Cafe de 3 Sprong kan bestellen.

De Kunstenaarsvereniging hoopt op deze manier toch een beetje het sociale aspect, dat de markt ook altijd in zich had, uit te dragen.

Iedereen die een werk heeft gekocht of ontvangen, veel plezier ermee. Janny en Brigitte, eet en drink smakelijk en voor ieder die interesse getoond heeft, namens de vereniging de allerbeste wensen voor 2021, met hopelijk weer een kerstmarkt in de Kantoorboerderij.