Speel mee met online accordeonorkest OMA

Algemeen
Afbeelding
(Foto's: aangeleverd)

KADOELEN - Accordeonvereniging Asaneo is gestart met het online accordeonorkest OMA (Online Musicerend Asaneo). Het speelt op de maandagavond aloude ouvertures en dat repertoire wordt uitgebreid met werken van accordeoncomponisten.

Ontstaan door de lockdown geeft het online repeteren de leden een goed gevoel. Samen eindelijk weer musiceren. Maar ook na de lockdown wil de vereniging hiermee doorgaan. Géén bewegingen naar en van een repetitielocatie is qua reistijd, reisafstand en reiskosten toch ook wel heel erg fijn. Een mooi neveneffect is volgens de verenging dat ze als OMA groen bezig is. Minder reizen betekent toch minder CO2.

Mocht je dit ook willen en ben je een gevorderde speler? Wordt dan ook lid van OMA. Ook slagwerkers zijn van harte welkom. Bij aanmelding wordt rekening gehouden met het te kiezen repertoire.

Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je Laptop/PC bekabeld verbonden is met de router/modem. Verdere informatie is te lezen op de website, https://asaneo.nl/index.php/oma. Op YouTube staan filmpjes van het online samenspelen.

Afbeelding
Afbeelding