Wilskracht op de weg terug

Algemeen
De Keern helpt de club uit de brand.
De Keern helpt de club uit de brand. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - Gymnastiekvereniging Wilskracht Landsmeer heeft het niet makkelijk gehad. Na het welverdiende pensioen van vast gezicht Ina Zandstra en de coronacrisis wilde het maar niet lukken om een nieuwe trainer te vinden.

Bijna een jaar is er niet geturnd. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Astrid Lindström. De Oostzaanse geeft al jaren turnles aan meisjes van verschillende leeftijden en niveaus. Ze heeft ontzettend veel zin om de uitdaging bij Wilskracht aan te gaan. “Deze unieke situatie geeft mij de kans om de turnafdeling vanaf nul op te bouwen volgens mijn eigen visie.”

Hoewel binnensporten nog niet zijn toegestaan, is het bestuur toch op zoek gegaan naar een manier om de turnlessen op te starten. Verpleeghuis De Keern wilde de club graag uit de brand helpen door op woensdagmiddag de binnenplaats af te staan. Een ontzettend leuke en succesvolle samenwerking! Na twee weken staat de teller al op eenendertig enthousiaste meiden in de leeftijd van zes tot veertien jaar.

Ook turnen bij Wilskracht? Ga dan naar www.wilskrachtlandsmeer.nl of stuur een mail naar info@wilskrachtlandsmeer.nl voor meer informatie.