Schoonwandeling door Landsmeer

Algemeen
Het materiaal ligt klaar.
Het materiaal ligt klaar. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Zwerfafval blijft in Landsmeer opduiken, dus is het weer tijd voor een schoonwandeling. Deze staat op zaterdag 12 juni op het programma.

De start is om 10.00 uur bij de ingang van de ICL-hal aan het marktplein. Loop je eigen ronde door het dorp of bij het talud tegenover de BP en omgeving. Ook al zijn we aan het versoepelen, het advies is om maximaal in tweetallen of met je eigen gezin te gaan schoonwandelen.

Gebruik die ochtend bij voorkeur eigen materiaal; grijper, handschoenen et cetera. Evengoed liggen er bij de start grijpers, ringen, handschoenen en vuilniszakken klaar.

Vuilnis en geleend materiaal kan uiterlijk 11.30 uur neergezet worden bij de ingang ICL en bij het talud hoek Zuideinde/Zuiderzeelaan. Kom je in de buurt van de werf, dan kun je het daar zelf afgeven. Natuurlijk is het superleuk als je je route vastlegt via de app: HelemaalGroen.

Materiaal langer gebruiken? Haal het dan af bij de receptie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Je vult dan een formulier in met wat gegevens.