Tennisvereniging Heb Durf biedt zomeruitdaging

Sport
Heb Durf is dé tennisclub van Landsmeer
Heb Durf is dé tennisclub van Landsmeer (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Tennisvereniging Heb Durf biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Na de actieperiode verloopt het lidmaatschap automatisch. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 50 per persoon. Kijk voor meer informatie en aanmelden kijk op www.hebdurf.nl. Er kan ook contact worden opgenomen met Tennisvereniging Heb Durf via secretariaat@hebdurf.nl

Heb Durf is in 1955 opgericht en is dé tennisvereniging in Landsmeer. De vereniging is gevestigd in het sportpark van Landsmeer. Ze beschikt over 6 smashcourtbanen, allemaal voorzien van LED-verlichting, waarop het gehele jaar gespeeld kan worden. Op het mooie, in het groen, gelegen park is tevens een minibaantje voor de kinderen en het gezellige clubhuis is vorig jaar van binnen onderworpen aan een grondige opknapbeurt. Het ledenaantal staat op dit moment op 490 leden waarvan ongeveer 20% jeugdleden. De vereniging draait volledig op vrijwilligers.