RDL Vloerverwarming, Loodgieters en Dakdekkers

Partnerbijdrage
RDL Vloerverwarming, Loodgieters en Dakdekkers.
RDL Vloerverwarming, Loodgieters en Dakdekkers. (Foto: (Foto's: aangeleverd)

ALKMAAR - In Alkmaar gevestigd en actief in heel Noord-Holland. RDL Vloerverwarming, Loodgieters en Dakdekkers biedt voor tal van installatie werkzaamheden een passende en snelle oplossing met het gemak en voordeel van alle onderdelen onder één dak. ‘’Wel zo lekker, vooral als het goed geregeld is en het geld bespaard.”

RDL Vloerverwarming is een bekend onderdeel van RDL Loodgieters. Dit onderdeel is specifiek ingericht voor de installatie en onderhoud van uw vloerverwarming! Onze vloerverwarming kennis hebben we afgelopen 15 jaar opgedaan in de installatiebranche en bij diverse adviesbureaus. Door interne en externe opleidingen zijn en blijven wij de specialist in alle soorten vloerverwarmingsdisciplines en bijbehorende warmtebronnen.


Vloerverwarming Infrezen kan in vrijwel alle vloeren maar afhankelijk van de situatie en wensen werken we ook met vloerverwarming op staal-netten, noppen-platen of tackerplaten. Wij verzorgen complete installaties wat eigenlijk best uniek is in de vloerverwarming branche, wij weten wat het beste past en het beste resultaat en rendement oplevert. Mede doordat wij allround zijn kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. Onze klanten zijn tevreden omdat dat zij voor al hun installatie werk onder 1 dak terecht kunnen. We werken adequaat en werken voordelig, we vragen nooit niet de hoofdprijs, ook nu er meer vraag dan aanbod is. 

Genieten van de unieke voordelen van vloerverwarming zonder je huidige vloer uit te breken? Je kunt ervoor kiezen om de buisbanen van de traditionele vloerverwarming in te laten frezen in de bestaande vloer van je woning. Vaak is dit aanzienlijk goedkoper en het heeft veel voordelen zo dat verwarmt de vloer snel, omdat de slangen tegen het oppervlakte aanliggen.

  • Er is geen verhoging van de werkvloer. 
  • Vaak in een dag gerealiseerd.
  • Het frezen gebeurt stofarm.
  • De vloer kan direct na installatie afgewerkt worden.
  • Energie besparend (minimaal 15/20% lagere stookkosten).

Complete installatie en u krijgt gratis offerte en opname. RDL loodgieters/Dakdekkers - Vloerverwarming. 

Bel snel 072-785 5410 voor een afspraak of kijk op www.vloernh.nl voor meer informatie.