Castle Christmas Fair geannuleerd

Algemeen
De Castle Christmas Fair is geannuleerd.
De Castle Christmas Fair is geannuleerd. (Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL)

VELSEN-ZUID - De grootste kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland op buitenplaats Beeckestijn schuift door naar 2022.

Na de persconferentie van vrijdagavond 12 november is afgelopen zaterdag spoedoverleg gevoerd met gemeente Velsen, leveranciers en deelnemende partijen. De Castle Christmas Fair is zowel een indoor als outdoor fair, heeft meerdere horecapunten met muziekoptredens en wordt daardoor niet aangemerkt als doorlooplocatie. Naast de wijzigingen van de openingstijden van 22:00 naar 18:00 uur moesten ingrijpende maatregelen worden doorgevoerd om te kunnen voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Tijdens de opbouw was helaas geen duidelijkheid hoe de nieuwe maatregelen zich zouden verhouden tot de uitvoering van de kerstmarkt, de veiligheid van de bezoekers en de wijzigingen in de vergunning.

Gedupeerde deelnemers

De organisatie Holland Promotions, gemeente Velsen en locatie Beeckestijn betreuren deze ontwikkeling. Daarnaast zijn er circa 135 exposanten, een groot aantal horeca ondernemers, leveranciers, groothandels maar ook muziekformaties gedupeerd. De organisatie is in overleg met de gemeente genoodzaakt de fair te verplaatsen naar 2022. “De beslissing valt erg zwaar. Wij danken het vertrouwen van alle deelnemers, de inzet van alle medewerkers, de locatie Beeckestijn en uiteraard de trouwe bezoekers.”

Tickets

Aangeschafte tickets blijven geldig voor editie 2022, ook tickets die in 2020 zijn aangeschaft. U kunt hetzelfde ticket gebruiken voor de Castle Christmas Fair editie 2022. Vragen? Stuur een e-mail naar info@castlechristmasfair.nl.