Kandidatenlijst VVD vol variatie

Algemeen

LANDSMEER - De leden van de Landsmeerse VVD hebben in de Algemene Ledenvergadering van 22 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 unaniem vastgesteld.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door duolijsttrekkers Anneriek Verhoef en Niels Bonenkamp, die al eerder door de leden waren aangewezen. Verder gaat de Landsmeerse VVD met verschillende bekende gezichten maar ook met nieuwe namen de verkiezingen in. Met kandidaten variërend van 18 tot en met 89 jaar is het bovendien letterlijk een lijst ‘voor alle leeftijden’! Daarnaast is het een gevarieerde groep mensen qua achtergrond, met een brede inhoudelijke kennis en (politieke) ervaring en – bovenal – stevige wortels in alle kernen van de gemeente Landsmeer. 

Daarmee presenteert de VVD een groep mensen die staat voor een herkenbare en betrouwbare liberale koers. Duolijsttrekker Anneriek Verhoef: “ik ben er trots op deze groep kandidaten samen met Niels Bonenkamp te mogen aanvoeren en ga met veel optimisme de verkiezingscampagne in. En daarna – hopelijk met zoveel mogelijk van deze kandidaten – weer actief aan de slag voor alle inwoners, ondernemers en verenigingen in Den Ilp, Landsmeer en Purmerland.”

De kandidaten: Anneriek Verhoef, Niels Bonenkamp, Alexander Bakker, Lauren Kloosterboer-Haenen, Ernst Schaap, Kees Goede, Lars Wijdoogen, René Schaap, Steven de Graaf, Ferry de Vries en Georg Kellersmann.