Telefooncirkel WelzijnWonenPlus heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - De Telefooncirkel van WelzijnWonen is er voor inwoners van de gemeente Landsmeer. Interesse? Er is ruimte voor nieuwe deelnemers.

Prettig idee om iedere dag even iemand te spreken? Of een veilig idee om de zekerheid hebben dat als er iets gebeurt, dat het zeker binnen 24 uur wordt ontdekt? Word dan deelnemer van de Telefooncirkel. Dagelijks worden de deelnemers gebeld door een Telefooncirkelmedewerker. 

Naast het dagelijkse telefoontje ontmoeten de medewerkers en de deelnemers elkaar eens in de drie maanden. Dan zien ze elkaar bij een gezellig koffieochtendje of een uitstapje dat georganiseerd wordt door WelzijnWonenPlus. 

Een deelnemer zegt: “Gezelligheid en betrokkenheid. Dat is wat de Telefooncirkel mij geeft. Mijn dag begint met een gesprekje met een vrijwilliger van de Telefooncirkel. En... als ik er een dag niet ben, dan laat ik het gewoon even weten.” Een andere deelnemer zegt: “Het geeft me een gevoel van veiligheid en het geeft me een fijn moment.”

Meer informatie? Aanmelden of tijdelijk uitproberen? Neem vrijblijvend contact op met het servicepunt van WelzijnWonenPlus. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur. Telefoon 020-482 2605. Of kom langs bij het servicepunt aan de Dr. M.L. Kingstraat 2 B, Landsmeer.