Opening De Groene Boerderij Dagbesteding in Den Ilp

  Nieuws

DEN ILP - In Den Ilp is afgelopen zaterdag De Groene Boerderij officieel geopend door wethouder Richard Quakernaat. De Groene Boerderij is een zorgboerderij waar op kleine schaal dagbesteding wordt aangeboden. De boerderij is een initiatief van Jeannette en Amber Groeneveld.
De initiatiefnemers zeggen hierover: "Op deze prachtige plek in Den Ilp verbouwen wij al jaren onze eigen groente en leven samen met onze paarden, honden en katten in harmonie met de natuur. Deze plek willen wij graag delen met anderen en zo bijdragen aan het geluk en welbevinden, tevens te inspireren het beste uit zichzelf te halen."
"Dit is een heel mooi initiatief op een fijne plek. Ondernemend, passend in de participatie samenleving, met een mooi aanbod. Ik wens veel mensen hier een mooie dagbesteding en beide dames heel veel succes", aldus Richard Quakernaat. De Groene Boerderij biedt rust, ruimte en regelmaat. Er is een diversiteit aan werkzaamheden, werken met planten en dieren, het ervaren van seizoenen, lichamelijke activiteit. Dat gebeurt in de context van een werkcultuur, biedt integratiemogelijkheden en de mogelijkheid aan mensen zich waardevol te voelen. Voor meer informatie, kijk op www.degroeneboerderij.nl.

Meer berichten