Eerste nederlaag IVV

LANDSMEER - IVV verloor met 1-2 van concurrent HBC. Het was de eerste nederlaag dit seizoen voor het team van trainer Gerry Breugem. Door dit resultaat staan beide teams nu gedeeld aan kop in de derde klasse. IVV heeft wel een beter doelsaldo.

Na een kleine tien minuten kwam de tegenstander op voorsprong. Door een slechte terugspeelbal werd doelman Guus Zuidema voor de tweede keer verslagen en het stond 0-2. In de tweede helft speelde de thuisploeg veel sterker, het lukte echter maar niet om te scoren. Wel werd het in de laatste minuut door Jeffrey Wilders 1-2. Het voorbereidende werk was gedaan door Dave Hertog. In blessuretijd kreeg Hertog zelfs nog een grote kans maar zijn schot werd geblokkeerd. IVV had gezien de sterke tweede helft zeker een punt verdiend. Breugem was natuurlijk teleurgesteld maar kon leven met het verlies. Zijn team is sterk genoeg om de komende weken goed te blijven presteren. Volgende week is het team vrij, daarna wacht de wedstrijd tegen De Meer.