IVV pakt eerste periodetitel

LANDSMEER - IVV heeft dit seizoen haar eerste prijs al binnen. Het team van trainer Gerrie Breugem won met 3-1 van De Meer en veroverde daarmee de eerste periodetitel in de derde klasse.

IVV begon het eerste half uur zeer dominant. Na ongeveer een half uur kon Sjoerd Tuininga de openingstreffer scoren. Ondanks verschillende grote kansen stond die tussenstand met rust nog op het scorebord. In de tweede helft bleef de thuisploeg onbetwist de sterkste. Het werd echter even schrikken toen het twintig minuten voor tijd 1-1 werd. IVV bleef goed doorgaan en kreeg loon naar hard werken. Door Davey de Haze werd het 2-1 en enige minuten later kon Terzo Stemerdink het duel beslissen. Breugem was natuurlijk blij met de periode maar wil er wel voor waken dat de verwachtingen niet te groot worden. Hij wil van week tot week voorlopig bekeken hoe het er voor staat, de competitie wordt pas beslist in het voorjaar van 2019.