IVV niet langer koploper

LANDSMEER - IVV is niet langer koploper in de derde klasse. Het team van trainer Gerrie Breugem verloor met 1-2 van concurrent DCG. Het was alweer de negende speelronde. IVV wist vooraf dat het tegen de roemruchte club uit Osdorp moeilijk zou worden.
De openingsfase ging echter zeer voorspoedig. Al na vier minuten kon Dave Hertog de score voor de thuisploeg openen. Daarna waren beide teams gedurende de eerste helft aan elkaar gewaagd. Hertog kon via een vrije trap nog een keer gevaarlijk worden. Drie minuten voor de pauze kon DCG via Ilias Ouabba gelijk komen. In de tweede helft wist IVV amper meer kansen te creëren. DCG deed dat beter en na een uur spelen werd het 1-2. De Osdorpers wisten deze kleine voorsprong ondanks een rode kaart voor Ouabba vrij eenvoudig vast te houden. IVV moet in staat zijn de laatste twee duels te winnen en zeker in het spoor van DCG te blijven.