IVV terug aan kop

LANDSMEER - IVV won met 0-2 van Sv Ouderkerk. Door dit resultaat staat het team van trainer Gerrie Breugem opnieuw mede aan kop in de derde klasse.
Ouderkerk had de afgelopen zes duels gewonnen en begon vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. IVV bleef echter overeind, wel had doelman Guus Zuidema geluk dat een onhoudbaar schot op de lat kwam. Halverwege de eerste helft kon Terzo Stemerdink IVV op voorsprong brengen. In de tweede helft was Ouderkerk sterk aanvallend en hield Zuidema zijn team op voorsprong. Het team van Breugem kwam er af en toe wel gevaarlijk uit. Door Gaudi van Oosterhout werd het in de slotfase 0-2 en was de wedstrijd beslist. IVV staat nu samen met HBC en DCG gedeeld aan kop.