De maaltijden van Uitgekookt zijn ambachtelijk, voedzaam, gezond en vooral lekker.
De maaltijden van Uitgekookt zijn ambachtelijk, voedzaam, gezond en vooral lekker. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

'Door Uitgekookt eet ik met meer smaak een stuk gezonder'

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Mooi weer zorgt voor blije mensen, ze gaan eropuit of genieten van een vakantie. Alleen ervaart niet iedereen dit hetzelfde. Voornamelijk ouderen hebben tijdens de zomer last van de warmte en zitten veel binnen.

Door vakanties van verpleegkundigen, vrijwilligers, kinderen en kleinkinderen heerst er vaak stilte in het appartement van Martie. "Tijdens de zomermaanden zit ik binnen omdat mijn dokter mij heeft afgeraden de zon in te gaan. Zelf koken is geen optie, omdat ik slecht ter been ben is boodschappen doen lastig. Normaliter gaat mijn kleindochter met me mee, maar die heeft in de zomer vakantieplannen. Via een kennis ben ik bij Uitgekookt terechtgekomen. Door deze maaltijdservice eet ik een stuk gezonder en heb ik meer aanspraak. Op maandag- en donderdagavond komt vaste bezorger Gert de maaltijden brengen. We maken dan altijd even een praatje. Ik krijg van Gert het weekmenu op papier bij mijn bestelling, het menu vul ik in en geef ik de volgende keer weer aan hem mee. Heel gemakkelijk!"

De Hollandse maaltijden eet Martie het liefst. "Vooral de spinazieschotel met rundergehakt vind ik heerlijk. De smaak van de maaltijden verrast mij telkens weer. Daarnaast zijn de maaltijden vers bereid, zoutarm, vetarm en bevatten ze 200 gram groente. Dus naast dat de maaltijden erg lekker zijn, zijn ze ook gezond en helpen ze mij om vitaal te blijven. Het verwarmen van de maaltijd doe ik in de oven, dat vind ik het handigst."

Ook genieten van een heerlijke maaltijd van Uitgekookt? Vraag vandaag nog een proefpakket aan via 085-0406065 of klik hier en vraag hem direct online aan. Uitgekookt is al jaren leverancier van de betere, betaalbare maaltijden. Ze zijn ambachtelijk, voedzaam, gezond en vooral lekker. Het is een koelvers concept, zoutarm en zonder onnodige toevoegingen. Door te werken met verse ingrediënten blijven de vitamines gewaarborgd en dat proeft u direct! 

Meer info: www.uitgekookt.nl

Meer berichten