Size Zero Landsmeer: snel kilo’s kwijt met moderne technologie

Partnerbijdrage
Tamara en Melissa zijn de eigenaars van de nieuwe afslankstudio.
Tamara en Melissa zijn de eigenaars van de nieuwe afslankstudio. ((Foto: Rodi Media/MvS))

LANDSMEER – Snel, verantwoord en met behulp van de nieuwste technologie overtollige kilo’s kwijtraken? Dat kan bij Melissa en Tamara Dech. De 31-jarige tweelingzusters hebben op maandag 14 september Afslankstudio Size Zero geopend. Over klandizie hebben ze al meteen niets te klagen.

Soms komen dingen heel mooi samen. De moeder van Melissa en Tamara was bezig met afvallen, maar de laatste tien kilo’s bleven stug op hun plaats zitten. Totdat ze op een advertentie van afslankketen Size Zero stuitte en bij dit bedrijf aanklopte. Toen lukte het wel. In dezelfde periode had de tweeling het plan opgevat om samen een bedrijf te starten, met in het achterhoofd hun interesse in gezonde voeding. Ze werden getriggerd door de succesvolle afvalrace van hun moeder en wisten wat ze wilden: een eigen Size Zero-vestiging.

Studio op franchisebasis

Melissa: “We hebben direct contact gezocht met de founder, Tamara Elbaz, en een afspraak gemaakt. Het werd een leuk gesprek. We kwamen enthousiast op haar over en mochten op franchisebasis een studio beginnen. Maar eerst hebben we een interne training gevolgd.”

Dat was een vereiste om zich de principes van Size Zero eigen te maken. Size Zero maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ‘in shape’ te komen. Een combinatie van ultrasound, lymfedrainage, electro- en spierstimulatie. “Het is wetenschappelijk bewezen dat dit werkt en dat het verantwoord is”, aldus Melissa. “Als dat niet zo zou zijn, waren we hier in ons eigen dorp nooit aan begonnen. We kunnen het hele lichaam behandelen, maar ook delen, zoals bovenarmen, billen en dijen, en ook het gezicht. Eén behandeling duurt ongeveer veertig minuten en heeft het effect van drie à vier uur trainen in een sportschool.”

Bevriezen van vetcellen

Een speciaal concept is een Minus Four-behandeling, oftewel het bevriezen van vet. Tamara: “Vetcellen worden vacuüm getrokken en bevroren. Ze gaan stuk, worden op een natuurlijke manier afgebroken en komen niet meer terug. Naast onze behandelingen geven we voedingsadviezen en we ondersteunen met supplementen.”

De dames konden meteen aan de slag, want de promotie via diverse kanalen had zijn uitwerking niet gemist. De eerste klanten reageerden positief op de behandelingen.

Size Zero, Scheepsbouwersweg 1 L. Voor dames en heren, gratis parkeren voor de deur. De studio is gevestigd in de luwte. Dat komt de privacy ten goede. Contact: landsmeer@sizezero.nl, 06-21594991; www.sizezero.nl/www.minusfour.nl