Aanstaande zaterdag is er open huis.
Aanstaande zaterdag is er open huis. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Zaterdag open huis bij Spierings & Dunweg Uitvaartverzorging

  BiB

AMSTERDAM-NOORD - Op zaterdag 15 juni organiseert Spierings & Dunweg Uitvaartzorg een open huis in Afscheidshuis Amsterdam. Graag laten wij u sfeerproeven met een lach en muziek, een hapje en een drankje. Een ongedwongen kennismaking. Zo kunt u met ons kennismaken of gewoon eens rondkijken. En mocht u vragen hebben op uitvaartgebied, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Komt u op visite?

Afscheidshuis Amsterdam

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg heeft als thuisbasis Afscheidshuis Amsterdam aan de Eudorinastraat. Een goed bereikbare locatie met een laagdrempelige, huiselijke en stijlvolle sfeer voor het laatste afscheid. In het Afscheidshuis kan uw dierbare ook verzorgd en opgebaard worden in een sfeervolle huiskamer.

Betrokken, open en transparant

Als maatschappelijk betrokken organisatie wil Spierings & Dunweg Uitvaartzorg een goed en waardig afscheid voor iedereen mogelijk maken. Naast het organiseren en uitvoeren van uitvaarten, stellen wij ook wilsbeschikkingen op, organiseren wij inloopspreekuren en open dagen in onze uitvaartcentra.

Spreken over de dood of het regelen van een uitvaart is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Daarom brengen wij alle zaken rondom de uitvaart open en transparant naar voren. Wij hebben onder meer in eigen beheer: opbaarlocaties, rouwvervoer, rouwdrukwerk, uitvaartverzorgers, verzorgingsteam en chauffeurs. Verder hebben wij goede contacten met verzekeraars van uitvaartpolissen, collega-ondernemers zoals PC Uitvaart en vele zelfstandige uitvaartondernemers, alle begraafplaatsen en crematoria in en rondom Amsterdam.

Met aandacht, betrokkenheid en respect

Maatwerk en begeleiding leveren bij een uitvaart, dat is wat wij doen. Met aandacht, betrokkenheid en respect. Samen met u zoeken wij naar een goede invulling van de uitvaart. Voor de één is het belangrijk om zoveel mogelijk zelf te doen. De ander vindt het juist prettig als Spierings & Dunweg veel denk- en regelwerk overneemt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website (www.spieringsendunweg.nl) en bent u zaterdag 15 juni van harte welkom van 10.00 tot 14.00 uur in Afscheidshuis Amsterdam, Eudorinastraat 6, 1035 VE Amsterdam. Meld u aan op onze website, dan staat op 15 juni een attentie voor u klaar.

(020 – 6189 47 71 of info@spieringsendunweg.nl).

Meer berichten