Kindertheater EigenWijsjes speelt vervolg Wolkenfabriek

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - De theaters zijn eindelijk weer open en dat viert EigenWijsjes op zondag 4 juli met het vervolg van kindertheatervoorstelling de Wolkenfabriek: Paniek in de Wolkenfabriek (4-8 jaar).

Herinner je het levensgrote pop-up boek van de Wolkenfabriek nog, in januari 2019 voor EigenWijsjes gespeeld door Irene van Laros & De Jong Beeldmakerij? In Paniek in de Wolkenfabriek komt Irene met een nieuw decor naar Landsmeer en zorgt met figurentheater, pop-up en projectie voor beeldende en spannende verrassingen, en aandacht voor global warming.

Het is de start van een nieuwe werkdag in de Wolkenfabriek. Een dag als alle andere dagen; geen vuiltje aan de lucht. De weersvoorspelling wordt uitgevoerd en alles gaat precies goed totdat… Gerrit, het superbrein en bedieningspaneel van de Wolkenfabriek, gestolen wordt. Dan gaat het mis, heel erg mis. 

In India wordt het plotseling veel te droog, in Kiribati is het veel te nat en op de Noordpool smelt het laatste ijs. Het weer is op hol geslagen. Er is dus haast geboden om Gerrit terug te vinden voordat er nog veel meer mis gaat. Speurend naar sporen reist Irene de wereld over in haar zelfgebouwde vliegtuig.

Waar is Gerrit nu? En wie heeft Gerrit gestolen? En vooral: waarom? Het antwoord op dit alles brengt Irene en haar opgeduikelde clubje bijzondere vrienden op het spoor van de dader. Er volgt een fascinerende ontknoping… want het weer is gratis en voor niets komt de zon op, of toch niet?

De voorstelling is op zondag 4 juli om 11.00 uur in het Wapen van Landsmeer (Dorpshuis). De prijs is € 7,50 per kind (tot 1 jaar gratis) en € 5,00 per begeleider (max. 1 begeleider per reservering).

Houd rekening met de afstand tussen de zitplaatsen van de volwassenen. Er is minder plek beschikbaar, dus reserveer op tijd bij Alieke van EigenWijsjes op 06-48509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.