Rodi Wonen

De kersttrends van 2020

Huis
Afbeelding
(Foto: farmuty - stock.adobe.com)

Kerst is de uitgelezen tijd om je huis sfeervol in te richten. Met deze kersttrends kom jij helemaal in de kerstsfeer. Kijk voor meer woontrends op Rodi Wonen.

Trend 1: de kleur van kerstmis

Denk je aan een kleur die kerst representeert, dan denk je aan groen. Ga niet voor dat typische kerstgroen, maar kies voor zachte, lichte tinten om je interieur dichter bij de natuur te krijgen. Natuurlijk groen is dé kleur van kerst 2020.


Trend 2: traditioneel

Traditioneel wit, groen, zilver en kerstrood: het hoort er gewoon bij. Je kunt dit thema dan ook niet echt een trend noemen. Dit jaar zien we de vernieuwing in de zachte overgang van soft terra (bruinrood) naar het typische kerstrood en een vrolijke, frisse kleur groen erbij.Dit jaar gaan we weer wat meer de Scandinavische kant op.

Trend 3: glamoureus

Deze trend is warm, luxueus en glamoureus en is geïnspireerd op een luxe boutiquehotel dat prachtig gedecoreerd is met warme tinten. Denk aan soft terra, camel brown en dark brown. En dit is ook een stijl met lekker veel hippe dierenprints, exotische takken en tropische bloemen.