Improvisatietheater voor kinderen

  Nieuws
'Papaver4kids is van de Kaart'. (Foto: aangeleverd)
'Papaver4kids is van de Kaart'. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Na acht theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar, presenteert EigenWijsjes zondag 22 april voor de eerste keer in Landsmeer improvisatietheater voor kinderen van 6 tot en met ongeveer 10 jaar. De muzikale voorstelling 'Papaver4kids is van de Kaart' wordt, onder begeleiding van een muzikant, gespeeld door Improvisatietheater Vereniging Papaver uit Alkmaar.
Doordat bij improvisatietheater niet van tevoren is bepaald wat er gespeeld wordt, denken, bepalen en spelen alle kinderen mee. Gelukkig is er altijd wel een verhaal verstopt in een ansichtkaart. Om de kinderen te verrassen neemt Papaver ansichtkaarten mee. Het is ook leuk als de kinderen zelf ook kaarten meenemen. Zo ontstaan de mooiste verhalen. De voorstelling is van 11.00 tot 12.00 uur bij Jeugdvereniging Vrij & Blij, Dr. M.L. Kingstraat 2-C in Landsmeer. De deur gaat open om 10.45 uur.
Het reserveren van kaartjes kan via alieke@eigenwijsjeslandsmeer.nl, 06-48509814 en www.facebook.com/eigenwijsjeslandsmeer. De prijs is 5 euro per persoon, kaartverkoop is ook op de dag zelf aan de deur. Maar let op: er is een beperkt aantal plekken.

Meer berichten