Meezingen met Amicitia op Koningsavond

  Nieuws
Het Koningsavondconcert van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)
Het Koningsavondconcert van vorig jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Koningsavond, donderdag 26 april geeft het harmonieorkest van Amicitia om 20 uur een sing-a-longconcert in de feesttent op het Raadhuisplein in Landsmeer. Iedereen die lekker mee wil zingen is welkom.
Het Koningsavondconcert van Amicitia staat in het teken van meezingen: klassiekers van Abba, Bohemian Rhapsody van Queen, Music was my first love van John Miles, You can leave your hat on van Joe Cocker, Leef van André Hazes… Ze komen allemaal voorbij. Kent u de teksten niet? Geen probleem, want ze worden op een groot scherm geprojecteerd. Zanger Ben Sproet zingt een aantal van deze nummers. Dit sing-a-longconcert staat garant voor een gezellige en muzikale start van de viering van Koningsavond en -dag. Inloop vanaf 19.00 uur, start van het concert om 20.00 uur. Toegang is gratis. Wie wil zitten kan het best een eigen stoel meenemen. Voor, tijdens en na het concert is de bar in de tent - die wordt gefaciliteerd door café De Driesprong en Delight Catering - geopend.
Nog meer horen van Amicitia? Koningsdag (27 april) speelt het opleidingsorkest van Amicitia op het Raadhuisplein om 10.00 uur.

Meer berichten