Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Landsmeer

Nieuws
Het team van Albert Heijn Landsmeer staat maandag 27 september om 9.00 uur klaar om iedereen te verwelkomen.
Het team van Albert Heijn Landsmeer staat maandag 27 september om 9.00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. (Foto: Albert Heijn, Andries van der Ree)

LANDSMEER - De vertrouwde medewerkers, maar nu in het blauw. Op de plaats van de DEEN komt Albert Heijn te staan. De winkel aan de Dorpsstraat 70 - 72 krijgt het allernieuwste winkelconcept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. 

De nieuwe winkel gaat maandag 27 september om 9.00 uur open. Supermarktmanager Jody van Rijn en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan de Dorpsstraat wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, de bakkersbroden van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.