IVV kan volgende week promoveren

LANDSMEER - IVV won van DSS met 4-1. Volgende week kan het team van trainer Charles Loots promoveren naar de derde klasse als er in en van Zwanenburg wordt gewonnen. Door Jeffrey Wilders werd het na zes minuten 1-0. Na een goede bal van Sjoerd Tuininga kon de snelle aanvaller koppend scoren. Niet veel later gaf Dave Dijkhuizen de bal op maat aan Wilders die wederom trefzeker was.
DSS gaf beslist niet op en had daarna een sterke periode. Doelman Guus Zuidema kon verschillende ballen op fraaie wijze onschadelijk maken. Wel werd het in de 23e minuut 2-1. Daarna waren er in het eerste bedrijf voor beide teams nog kansen. In de tweede helft zagen de 300 toeschouwers twee teams die allebei in vorm waren. Invaller Bas Bijvoet was enige minuten in het veld en kon toen al scoren, het duel leek beslist. In de laatste minuut zou Dave Hertog de aanhang nog een keer laten juichen. Komende zondag moet het team van Loots in staat zijn om te promoveren. Het zal echter niet makkelijk worden. Hopelijk komen er veel fans voor de broodnodige extra steun.