Nieuwe uitgave Landsmeer Totaal

  Nieuws
Lndsmeer Totaal. (Foto: aangeleverd)
Lndsmeer Totaal. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Angel Products Publishing is weer volop bezig met de nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal. In samenwerking met de gemeente Landsmeer wordt nu volop gewerkt aan een geheel bijgewerkte versie van dit handige boekje met alle relevante informatie over Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.
Er verandert veel in een jaar en zodoende is het noodzakelijk om de gegevens bijtijds weer bij te werken. In Landsmeer Totaal is bijvoorbeeld informatie te vinden over de gemeente inzake diensten en producten, de politieke partijen en uiteraard het milieu. Alles wat men wil weten over de gemeente Landsmeer met betrekking tot openingstijden en telefoonnummers is weer terug te vinden in dit boekje.
Met de risicowijzer worden inwoners van Landsmeer gedegen geïnformeerd wat te doen als er iets mis dreigt te gaan, Hopelijk is dat niet nodig is, maar als er echt een noodsituatie dreigt is het goed om voorbereid te zijn! Uiteraard weer een bijgewerkte plattegrond en vindt de lezer postcodes, brievenbussen, glasbakken, bushaltes en al wat u nog meer nodig hebt aan informatie.

Bedrijven
Natuurlijk komt er ook weer een gedeelte met rubrieken in dit boekje. Hier vindt men een scala aan bedrijven en branches, netjes gerubriceerd. Op deze wijze heeft men ook hier direct toegang tot zijn plaatselijke winkelier, vakman of dienstverlener. En voor ondernemers de juiste manier om zich bij hun klanten kenbaar te maken. De sector Algemene diensten en voorzieningen voorziet in informatie over overheidsinstellingen, sport- en andere verenigingen, jeugd, dieren, religie, onderwijs en nog veel meer. In de Seniorengids is de informatie opgenomen voor de senioren uit de gemeente Landsmeer. Ondersteuning en activiteiten voor ouderen, wie wat hulp nodig heeft of met leeftijdsgenoten een activiteit doen, in dit gedeelte is alles terug te vinden.
Oproep bewoners

Reuze handig in Landsmeer Totaal zijn de (adres)gegevens met telefoonnummers van de bewoners van de gemeente Landsmeer. In de laatste uitgave is al aangegeven dat de uitgever van Landsmeer Totaal afhankelijk is van de bewoners om hun gegevens door te geven zodat die aangepast of opgenomen kunnen worden in het boekje. Regelmatig wordt er toch nog gereclameerd dat men niet vermeld staat. Op dat moment worden die gegevens opgenomen en in de nieuwe uitgave geplaatst, maar als het niet wordt doorgegeven is het dus ook niet bekend. Vandaar het verzoek aan een ieder om te controleren of men in het boekje goed vermeld staat en indien nodig dit door te geven aan Angel Products Publishing. Dit kan het liefst per e-mail op info@angelproducts.nl, kosteloos per antwoordkaart (te vinden in het huidige boekje) of telefonisch op 020-4826171. Wie niet vermeld wil worden en wel in het boekje staatt kan dit eveneens op dezelfde wijze doorgeven. Let op! De wijzigingen kunnen nog doorgegeven worden tot 11 juli daarna is het alleen weer mogelijk voor de volgende uitgave.
De nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal zal vanaf medio augustus op de mat vallen.

Meer berichten