Artiestengala terug van weg geweest

  Nieuws
Astrolight. (Foto: aangeleverd)
Astrolight. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Na een onderbreking van vier jaar door familieomstandigheden organiseert Joop Olthof van Astrolight weer een groots artiestengala in de Sporthal van Landsmeer. Samen met zijn zoon en vrouw stond hij dertig jaar geleden aan de basis van wat Radio Astrolight zou worden.
Joop zijn zoon begon dertig jaar geleden als piraat op de vliering te draaien."Als we op vakantie gingen werden op het dak van de auto zendmasten geplaatst. We vonden het leuk om onze zoon te steunen. We breidden onze activiteiten uit met het organiseren van artiestengala's o.a vanuit het Zonnehuis in Tuindorp-Oostzaan waar we ook een eigen studio bouwden. Vele artiesten van naam traden op waaronder Mick Harren, de LUV-groep, Jos Brink en Brigitte Kaandorp. In het Zonnnehuis scoorden we 55 voorstellingen waar mijn vrouw, die jammer genoeg is overleden ook nog eens de hapjes en drankjes verzorgde. Later kwamen we ook naar de Sporthal van Landsmeer aan het Marktplein 11 waar we jaren voor Dries Roelvink draaiden.Koos Alberts en Andre Hazes waren daar ook van de partij."
"Op 15 september zijn we weer terug in Landsmeer met optredens van Tino Martin(Luv) Dries en Dave Roelvink,Mick Harren, Soraya, Pierre van Dam, Andre Kooistra uit Friesland. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.30 uur.Willeke D’Estelle presenteert de avond. Het belooft een bijzondere avond te worden met gasten vanuit de hele regio. Wie eerder zo’n artiestenavond heeft meegemaakt, zal zeker van de partij willen zijn!",aldus Joop Olthof, die er zelf heel veel zin in heeft. Hij is blij met de mogelijkheid om deze avond in Landsmeer te kunnen organiseren.
Ticketprijs is 35 euro exclusief 1 euro reserveringskosten. Voorverkoop in Sportcafé Remise, tel: 020-4825263. Ook verkoop bij Primera Molenwijk via tel: 020-4924629 en Primera de Banne 020-6333460. Tevens bij Astrolight Promotie 0206330043-0653977003.

Meer berichten