Start nieuwe seizoen Sportinstuif

  Nieuws

LANDSMEER - Na een zomerstop is het weer tijd om sportief aan de slag te gaan. Komende donderdag start de Sportinstuif weer in het Indoor Centrum Landsmeer (ICL). Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een sportinstuif voor senioren. In de periode van september tot en met mei komen sportieve 50-plussers, dames en heren, wekelijks voor een flink portie bewegen.
Twee deskundige sportleidsters op het gebied van seniorensport zorgen wekelijks voor een gevarieerd en geanimeerd lesprogramma. Zij starten steeds met een conditietraining van een uur met deskundige aandacht voor loopvormen, het versterken van buik- en rugspieren en ontspanningsoefeningen. Bewegen op muziek is ook een regelmatig terugkerend onderdeel. Vervolgens is er een korte pauze voor een kopje koffie of thee in het restaurant van de sporthal. De deelnemers vullen de resterende tijd in naar keuze met volleybal, badminton en tafeltennis.
De kosten voor de sportactiviteit bedragen 5 euro per keer inclusief de consumptie. De opzet van deze sportactiviteit is een instuif: ieder betaalt per keer om deel te nemen. Men hoeft geen lid te worden of zich aan te melden. Voor meer informatie Dienstencentrum Landsmeer, 020-4824190.

Meer berichten