DCL zoekt chauffeurs

  Nieuws
Tekening van de Landsmeerse cartoonist Arend van Dam. (Afbeelding: aangeleverd)
Tekening van de Landsmeerse cartoonist Arend van Dam. (Afbeelding: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Het Dienstencentrum Landsmeer (DCL) rekent zich heel rijk met een grote groep vrijwilligers. Zij maken het elke dag weer mogelijk dat de vele activiteiten van het DCL goed verlopen. Momenteel wordt gezocht naar versterking voor het chauffeursteam.
Op vrijdag worden inwoners van Landsmeer van hun huis naar de markt in Landsmeer gebracht. Zij doen dan hun wekelijkse boodschappen en lopen een rondje over de markt. De chauffeur haalt de mensen rond 10.30 uur thuis op en rond 12.15 uur brengt hij of zij ze weer thuis. Voor deze rit wordt gezocht naar een chauffeur voor de oneven vrijdagen.
Tevens wordt gezocht naar een chauffeur voor de donderdag om de week. Op deze dag rijdt de chauffeur in de ochtend de bezoekers van dagbesteding van hun huis naar De Jonkerhof in Landsmeer. In de middag haalt hij of zij ze weer op en begeleidt ze weer naar huis. Het kan zijn dat de chauffeur tussendoor ook bezoekers naar diverse activiteiten moet halen en brengen. Voor deze dienst is de vrijwilliger een hele dag beschikbaar maar heeft tussendoor nog wel wat vrije tijd.
Voor meer informatie 020-4824190.

Meer berichten