Kindertheater tijdens Cultureel Weekend Landsmeer

  Nieuws
Ollie Trollie en Charlotte de Lange. (Foto: aangeleverd)
Ollie Trollie en Charlotte de Lange. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - Ook tijdens het Landsmeerse Cultureel Weekend van 2018 presenteert Alieke van EigenWijsjes in Dorpshuis Landsmeer een theatervoorstelling voor kinderen van 3 tot 8 jaar: Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap. Het verhaal over Ollie Trollie wordt zondag 30 september gespeeld van 10.00 tot 11.00 uur. De deur van het Dorpshuis gaat open om 09.45 uur.
Ollie Trollie woont bij zijn oma Hillie. Zij leest hem altijd voor onder haar lampje. Ollie zit niet te dichtbij, want hij is bang voor licht. Maar hij vindt het wel heerlijk als zijn oma voorleest. Op een dag pikt Mannetje Lampenkap het lampje, nu kan oma nooit meer voorlezen! Ollie gaat op zoek naar het lampje. Onderweg ontmoet hij Vleermuis Vlerk, Kapitein Blauwbaard, Glimworm Glitter, op zijn reis naar... Mannetje Lampenkap. Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap van de Vliegende Koffer wordt gespeeld door Charlotte de Lange en haar poppen. Charlotte stond in oktober 2017 ook op het podium van Dorpshuis Landsmeer met de voorstelling ‘Het geheim van Professor Sambabal’, die keer voor een zaal vol met kinderen van de BSO’s uit Landsmeer en Amsterdam-Noord.
De prijs is 6 euro per kind (tot 3 jaar gratis) en 3 euro per begeleider. Reserveren kan via alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl, 06-48509814 of www.facebook.com/eigenwijsjesvoorkinderen.

Meer berichten