Gezond Natuur Wandelen

  Nieuws

LANDSMEER - Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig.

Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In Landsmeer is elke eerste woensdag van de maand om 10.00 uur een Gezonde Natuur Wandeling vanuit Zorgboerderij Marsen, Pikpotweg 1. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl. De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.
Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt op ruim zestig locaties in Nederland gratis, begeleide natuurwandelingen aan. Er worden voor diverse locaties vrijwillige wandelbegeleiders gezocht. Alle vrijwillige begeleiders krijgen een wandel- en EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl.

Meer berichten