Nieuwe Twiskemolenloop-seizoen van start

  Nieuws
Het Twiskemolenloopseizoen begint binnenkort weer. (Foto: Jan Horsman)
Het Twiskemolenloopseizoen begint binnenkort weer. (Foto: Jan Horsman) (rodi.nl)

LANDSMEER - Het Twiskemolenloopseizoen begint binnenkort weer. Zondag 7 oktober vindt de eerste van de vijf lopen plaats. Er is te kiezen uit de volgende afstanden: 21,1 km, 16,1 km, 10 km, 5 km, 3 km en 1,5 km voor de kleintjes.
De routes lopen vooral langs de oostkant van ’t Twiske. Alle afstanden zijn officieel geijkt door de Atletiekunie dus ze kloppen op de meter. De Twiskemolen is volledig gerepareerd. Tijdens de Twiskemolenlopen gebeurt dat voortaan met een heel speciaal tintje. Dus houd een oogje in het zeil. Er is tijdsregistratie met een chip in het startnummer. De precieze tijd verschijnt op het web. En natuurlijk de plaats in het klassement, ook per categorie. Op de website zien de deelnemers na afloop tevens een finishfilmpje van zichzelf.
Volwassenen betalen 6,50 euro per loop bij voorinschrijving. Bij na-inschrijving 8. Er is ook een voordelige seizoenkaart voor alle vijf de lopen, waarbij men na afloop van het seizoen een dry fit loopshirt ontvangt. De start is steeds om de vijf minuten, vanaf 11.00 uur. Te beginnen met de 21,1 km, dan de 16,1 en zo verder. Voorinschrijven en meer informatie via: www.twiskemolenloop.nl.

Meer berichten