Lionsclub Landsmeer in actie voor renovatie kleedkamers IVV

  Nieuws
De overhandiging van de cheque door afgevaardigden van de Lionsclub Landsmeer aan de voorzitter van IVV. (Foto: aangeleverd)
De overhandiging van de cheque door afgevaardigden van de Lionsclub Landsmeer aan de voorzitter van IVV. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - "Voetbalvereniging IVV is een mooie club in het sportpark van Landsmeer. De club heeft veel jonge leden die het voetbal leren, plezier met elkaar maken en trainen om tot een hoger niveau te komen. Bij de senioren zijn naast de selectie vriendenteams actief om op lager niveau fit te blijven en met elkaar samen te sporten", zeggen Sacom Nijstad en Marcel Schreuder van de Lionsclub Landsmeer.
"Maar de accommodatie en vooral de kleedkamers zijn momenteel echt aan vernieuwing toe." Met dat gegeven is de Lionsclub Landsmeer aan de slag gegaan en heeft op de geslaagde benefietavond vorige maand een bedrag van 8433 euro opgehaald. "Het was de bedoeling dat IVV met de opbrengst van deze feest- en dineravond één kleedkamer zou kunnen gaan opknappen, maar dat kon weleens meer worden. IVV krijgt hiermee een mooie aanzet voor een vernieuwde accommodatie die aan de huidige eisen en tijd voldoet", stelt IVV voorzitter Denis Brouwer met een grote glimlach.

Meer berichten