Laatste oproep voor City Wish Walk - Team Kenzo zorgt voor saamhorigheid Landsmeerders

  Nieuws

LANDSMEER - In Landsmeer kent iedereen elkaar. We zien elkaar in de kroeg, op het voetbalveld of op een verjaardag van wederzijdse vrienden. Uit die onderlinge verbondenheid willen Uitvaartverzorging De Vries, café De Driesprong, Sportcafé de Remise en Rachnel van Oostveen, de moeder van de vorig jaar overleden Kenzo Le Belle, energie halen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A- Wish. " Er starten inmiddels 72 deelnemers in 'Team Kenzo' en we willen zoveel mogelijk mensen oproepen om aan te sluiten. Omdat we met zovelen zijn, kunnen we als groep starten", aldus Marco de Vries van Uitvaartverzorging De Vries.
De tomeloze inzet van Rachnel werkt aanstekelijk. Tijdens de braderie in Landsmeer heeft zij velen bereid gevonden om mee te lopen aan de City Wish Walk en Make-A-Wish te sponsoren. De City Wish Walk is een wandeling, zondag 25 november, langs de mooiste plekken van Amsterdam. Georganiseerd door Make-A-Wish, een organisatie die ernstig of terminaal zieke kinderen en hun familie een bijzondere reis of belevenis geven, waardoor zij een positieve boost krijgen waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten. Rachnel heeft twee jaar geleden een reis met Kenzo mogen maken, wat een grote impact op hun familie heeft gehad. "We hebben de kans om als Team Kenzo samen te starten. Vergelijk het met een feestje. Het is veel leuker om samen naar een feestje te gaan dan dat je in je eentje gaat. En terwijl we samen door de stad wandelen, kunnen we met iedereen weer eens even een praatje maken. Samen zijn voor het goede doel. Mooier kan het niet toch. Als iedereen om 10.15 uur aanwezig is bij Het Flevopark, Insulindeweg 790-982 te Amsterdam, kunnen daarna alle Landsmeerders/deelnemers als groep starten", zegt Rachnel.
Het wandelevenement voor Stichting Make-A-Wish Nederland laat wandelaars van alle leeftijden in 6 of 12 kilometer de mooiste plekjes van de hoofdstad zien. Landsmeerders kunnen dan zoveel mogelijk geld ophalen voor Make-A-Wish, zodat er nog meer wensen van ernstig zieke kinderen kunnen worden vervuld. De aanmelding kan nog online via www.citywishwalk.nl tot en met vrijdag 23 november via ' bestaand team' Kenzo Tiamo #carpe diem of zondag 25 november aan de start van de City Walk. De Vries: "Op de braderie hebben we gezien dat Team Kenzo zorgt voor saamhorigheid. Wij hopen op de valreep nog zoveel mogelijk mensen te kunnen enthousiasmeren."

Meer berichten