Heb jij een neus voor nieuws? - Kompas zoekt extra oren en ogen!

  Nieuws
Kompas zoekt mensen met een neus voor nieuws! (Fotobewerking Ramon de Groot/RM)
Kompas zoekt mensen met een neus voor nieuws! (Fotobewerking Ramon de Groot/RM) (rodi.nl)

REGIO - Kompas is op zoek naar extra oren en ogen in de regio! Wat betekent dit? Op de redactie komen dagelijks vele berichten binnen. Echter hebben wij behoefte aan juist ook dat nieuws, dat wellicht niet meteen als 'nieuws' bestempeld wordt. Nieuwe buurtinitiatieven, grappige en ontroerende verhalen uit de regio, maar ook foto's van interessante gebeurtenissen uit de wijk...
Wij willen als redactie alle nieuwtjes, groot en klein, nieuwsfeiten, berichten over de sportvereniging, de buurtsuper en berichten over ondernemers horen! Is er bijvoorbeeld nieuws vanaf de speelplaats, basisschool, hoor je iets in de supermarkt, via Facebook, wij willen het weten! Word onze extra oren en ogen in deze regio!
Heb jij extra oren en ogen en een neus voor nieuws? Zorg er dan samen met de redactie van Kompas voor dat we het nieuws verspreiden in de regio. Mail ons via redactiekompas@rodi.nl. Is het een interessant onderwerp dan gaat de redactie ermee aan de slag! Heb je echter zelf talent om het nieuws op een leuke manier te brengen, kan je goed schrijven en/of fotograferen? Ook dan wil Kompas graag met jou in contact komen! Volg ons ook op Facebook!

Meer berichten