Herdenken voor Iedereen

  Nieuws
De vele fakkels, vuurkorven en andere lichtbronnen, zorgen voor een prachtige sfeer. (Foto: aangeleverd)
De vele fakkels, vuurkorven en andere lichtbronnen, zorgen voor een prachtige sfeer. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - De lichtjesavond 'Herdenken voor iedereen'vindt ook dit jaar weer plaats op de algemene begraafplaats van Landsmeer. Een avond om geliefde familieleden of vrienden die zijn overleden te herdenken. Zaterdag 8 december van 19.30 tot 21.00 uur.

Iedereen is vrij om zelf kaarsen, lichtjes, bloemen of foto’s mee te nemen en deze neer te zetten bij een graf, bij de urnenmuur of op een van de herinneringsplekken, ook wanneer een dierbare niet in Landsmeer is begraven. Het belangrijkste op deze avond is het licht. De vele fakkels, vuurkorven en andere lichtbronnen, zorgen voor een prachtige sfeer, maar er wordt uiteraard ook weer gemusiceerd en er is gelegenheid een naam op het grote hart te hangen. De Stichting Uitvaartcentrum Landsmeer biedt ook dit jaar weer de warme drankjes aan, maar het wordt aangeraden om warme kleding aan te doen want koud is het 's avonds zeker!
Let op: Het is niet meer mogelijk om te parkeren op het bedrijventerrein aan het Zuideinde. De organisatie verwijst de bezoekers naar het parkeerterrein aan de achterzijde van de begraafplaats aan de Scheepsbouwersweg. Voor meer informatie kijk op www.herdenkenvooriedereen.nl of www.facebook.com/herdenkenvooriedereen of Stichting Herdenken voor Iedereen, Aytin Goede, Miep Pelk en Nanda Nijstad, 06-52889955. Algemene Begraafplaats, Zuideinde 62 in Landsmeer.

Meer berichten