IVV ondanks winst in verwarring

Nieuws

LANDSMEER - IVV won met 0-2 van VSV. Toch was er na afloop grote onzekerheid, had verdediger Quincy Molly een rode kaart gekregen. De club gaat direct contact met de KNVB opnemen.
IVV was al snel de beste en de thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen. Na een half uur kon Dave Hertog na een vrije trap 0-1 scoren. In de tweede helft verzuimde IVV het duel vroegtijdig te beslissen. Nu bleef de fysieke tegenstander toch moed houden op een beter eindresultaat. In de 95e minuut kon Davey de Haze, na goed voorbereidend werk van Hertog 0-2 scoren. VSV werd er nog agressiever door. En Molly werd het slachtoffer van een gemene overtreding. De verdediger kon zich niet meer beheersen en ging verhaal halen. Daardoor ontstond weer extra narigheid. De arbiter floot direct af en er was iemand langs de kant die de politie belde. Uiteindelijk kwamen er twee politieauto’s en een motoragent. Er was een melding geweest over een massale vechtpartij. Trainer Gerry Breugem begreep er helemaal niets van. Ook anderen langs de kant vonden het sterk overdreven. Maar IVV kreeg nog meer verassingen te verwerken. Volgens het wedstrijd formulier had Molly rood gekregen. Breugem beweerde echter bij hoog en laag dat de arbiter dit had ontkend. IVV blijft koploper in de derde klasse en heeft een punt voorsprong op concurrent DCG. Uitgerekend die ploeg is volgende week de nieuwe tegenstander.