Gemeente Landsmeer zet vrijwilligers in het zonnetje

  Nieuws

LANDSMEER - De gemeente Landsmeer heeft veel waardering voor het onbetaalde en onmisbare werk dat vrijwilligers - vaak op de achtergrond - verrichten. Het gemeentebestuur wil tijdens een feestelijke bijeenkomst deze vrijwilligers volop in het zonnetje zetten voor hun inzet.
Op de Nationale Vrijwilligerdag, vrijdag 7 december, om 16.00 uur zet wethouder Elfferich vrijwilligers in het zonnetje. Het gaat hier om mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de lokale Landsmeerse samenleving. De vrijwilligersorganisaties hebben de personen voorgedragen waarvan zij vinden dat die extra aandacht verdienen. De enige voorwaarde was dat deze man of vrouw, jongen of meisje, zich op vrijwillige basis verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving.
Elk jaar wordt in december de Internationale Dag van de Vrijwilliger gevierd. Op deze dag wordt wereldwijd uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijke functie van vrijwilligers in de samenleving op het gebied van sport, gezondheidszorg, culturele activiteiten en andere maatschappelijke terreinen. Ook de gemeente Landsmeer grijpt deze gelegenheid aan om haar waardering te uiten voor de vele vrijwilligers die actief zijn in de gemeente.

Meer berichten