Kindervoorstelling De Wolkenfabriek

  Nieuws
De Wolkenfabriek. (Foto: aangeleverd)
De Wolkenfabriek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANDSMEER - EigenWijsjes begint 2019 goed met kindertheater. In de kerstvakantie presenteert EigenWijsjes in Dorpshuis Landsmeer weer een theatervoorstelling voor kinderen (3-8 jaar): De Wolkenfabriek. Het verwonderende verhaal over Willy de Wolkenmaker en Wolly de Weerkip wordt gespeeld woensdag 2 januari van 11.00 tot 12.00 uur, de deur van het Dorpshuis gaat open om 10.45 uur.
Willy de Wolkenmaker luistert elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht! Willy heeft dus eindelijk weer eens een dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly de Weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt? De voorstelling wordt gespeeld door Laros & De Jong Beeldmakerij met een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien. Een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meeneemt in de wereld van de wolkenfabriek.
De prijs is 6,50 euro per kind (tot 3 jaar gratis) en 3,50 euro per begeleider. Reserveren kan via www.eigenwijsjesvoorkinderen.nl , 06-48509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl. En houd EigenWijsjes ook in de gaten op www.facebook.com/eigenwijsjesvoorkinderen.

Meer berichten