54-jarige man uit Langedijk overleden na steekpartij in Beverwijk

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio | Michel van Bergen)

BEVERWIJK - Na melding van een steekincident op vrijdag 28 mei rond 22.45 uur trof de politie vier gewonden aan. Een 54-jarige man uit Langedijk is overleden als gevolg van zijn verwondingen. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt getuigen van het incident.


Rond 22.45 uur kreeg de politie melding van een steekincident. De politie trof vier gewonden aan, waarvan drie in een horecagelegenheid op de Baanstraat en één op straat op de Wijckermolen. Op de Baanstraat is één slachtoffer door hulpverleningsdiensten gereanimeerd, maar deze 54-jarige man overleed ter plekke.

Twee mannen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Op de Wijckermolen is een vierde persoon lichtgewond aangetroffen. De politie heeft een deel van de Baanstraat afgezet als plaats delict. Het onderzoek loopt, de drie betrokken personen zijn aangehouden. Zij zitten in alle beperkingen. Er wordt onderzocht welke rol deze betrokkenen bij het incident hebben gehad.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van het steekincident aan de Baanstraat, heeft u de horecagelegenheid vrijdagavond bezocht, of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Afbeelding