Nh1816 Verzekeringen is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Wandelvierdaagse en de Sportweek in Langedijk.
Nh1816 Verzekeringen is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Wandelvierdaagse en de Sportweek in Langedijk. ((Foto: aangeleverd))

Nh1816 en Sport Service Langedijk verlengen verbintenis

LANGEDIJK - Nh1816 Verzekeringen is ook voor de komende drie jaar hoofdsponsor van de Wandelvierdaagse en de Sportweek in Langedijk.

Sport Servicepunt Langedijk is blij met de verlenging van de overeenkomst die ze in 2016 zijn aangegaan. "Dankzij Nh1816 Verzekeringen is Langedijk weer voor drie jaargangen verzekerd van twee prachtige evenementen. We zijn als SSL trots dat we deze evenementen kunnen organiseren" aldus Wendy Kostelijk. Nh1816 is een gewaardeerde werkgever in de gemeente en een maatschappelijk betrokken verzekeraar. Nh1816 draagt graag bij aan lokale maatschappelijke goede doelen en initiatieven. De ondersteuning van SSL is voor de komende periode voorzien van een maatschappelijke bijdrage.

Lokaal goed doel

Wendy legt uit: "Dit jaar betrekken we voor het eerst een lokaal goed doel bij onze evenementen. Deelnemers aan de Wandel4Daagse dragen met hun inschrijving automatisch een beetje bij aan het Jeugd Fonds Sport en Cultuur. De keuze voor het Jeugd Fonds is niet verrassend. De activiteiten van SSL staan volledig in het teken van bewegen en sporten voor jong en oud. Het JFS&C maakt dit mogelijk voor de jeugd uit gezinnen, die daarvoor de financiële middelen missen." Naast een bijdrage in de exploitatie en organisatie van de Langedijker evenement zal Nh1816 ook een donatie doen aan het betrokken goede doel. De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk is van dinsdag 4 tot en met 7 juni. De inschrijvingen via de scholen zijn inmiddels begonnen. Vanaf 1 mei is inschrijving via Sport Servicepunt Langedijk mogelijk. Om een medaille te verdienen moeten de deelnemers minimaal drie dagen de route bewandelen. De routes van 2,5 km, 5 km en 10 km per dag lopen in en rond de gemeente Langedijk. Voor meer informatie: www.sportsl.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten