Naast fietsen gaat Team Groot ook feesten voor het goede doel.
Naast fietsen gaat Team Groot ook feesten voor het goede doel. ((Foto: Arjan de Graauw))

Team Groot viert feest

Fietsen en feesten voor het goede doel

LANGEDIJK - Team Groot is op dreef. Naast bakken, schaatsen, workshops organiseren en fietsen gaan ze nu feesten voor het goede doel. En u kunt daarbij zijn! Op 13 april bij A.S.V Celeritas aan de het Klaas Bootpad (Daalmeer) in Alkmaar. Opbrengst is uiteraard nog steeds voor onderzoek naar kanker.

Er kan gedanst worden op live muziek van de band Keep on Rocking, die bijna alle hits uit de jaren '50, '60 en '70 speelt. Naast feest is er ook een veiling. Er zijn diverse bedrijven die producten hebben gedoneerd ten behoeve van de veiling op de feestavond en hopelijk is de veiling een succes. Er worden diverse cadeaubonnen en toegangskaarten geveild, maar ook zonebrillen en knipbeurten bij de kapper. Wellicht zijn er ook gasten die op de avond een vrijwillige donatie willen doen. Aanvang is 20.30 uur, toegang gratis. Laat u even weten of u erbij bent? Dit kan op: teamgroot2.0@hotmail.com.

Team Groot bestaat uit Ronald Bart, Jeroen van Aken, Dorien Groot, Alex Bruijnzeel, Lex Jongewaard, Bastiaan en Inge van Loon, Choon Muda, Maurice Bulsing, Carolien Visser - Groot, Remco Abbes.

Marsha Bakker
Meer berichten